Header

Vijon të rëndohet gjendja shëndetësore e Celine Dion

Këngëtarja e famshme kanadeze vitet e fundit është larguar nga qendra e vëmendjes dhe koncertet e saj për t’u fokusuar tek shëndeti dhe për të arritur të përmirësojë gjendjen e saj, pasi u diagnostikua me një sëmundje të rrallë neurologjike.

Konkretisht, dhjetorin e kaluar, Celine Dion zbuloi se vuan nga Sindroma e ‘Njeriut të ngurtë’, e cila përveç krizave epileptike, spazmave dhe simptomave neurologjike, gradualisht çon në paralizë dhe ngurtësi të muskujve.

Dhe vetë Celine, duke folur për arsyet e anulimit të koncertit, deklaroi se vuan nga spazma që prekin “çdo aspekt të përditshmërisë së saj”, ndonjëherë “duke i shkaktuar vështirësi edhe kur ajo ecën”. Ajo gjithashtu deklaroi se këto spazma “nuk e lejojnë atë të përdorë kordat vokale për të kënduar si dikur”.

You may also like ...