Header

Puthje e përqafime, Heidi dhe Romeo bëjnë paqe?

Dy banorët e spektaklit televiziv “BBVA3”, Romeo dhe Heidi duket se kanë lënë pas debatet dhe kanë kaluar disa momente intime me njëri-tjetrin.

Dyshja është parë çdo ditë teksa ‘e vuan’ ndarjen nga njëri-tjeri por siç duket ata kanë zgjedhur të mos qëndrojnë më në distancë.

Dyshja është parë të shijojë praninë e njëri-tjetrin në oborr, me puthje dhe përqafime dhe siç duket kjo është një shenjë e mirë për ta.

Nëse do të ketë një rikthim mes tyre kjo mbetet për t’u parë, pasi veprime të tilla nuk është hera e parë që i shohim mes tyre.

Teksa u pyetën nga një banore tjetër në qoftë se janë pajtuar, ata u përgjigjën të dy “jo”.

 

 

Bëjnë paqe? Heidi dhe Romeo puthen dhe përqafohen në oborr - Shqiptarja.com

You may also like ...