Header

Shkenca shpall Robert Patinson mashkullin më të pashëm në botë

Aktori i njohur Robert Patinson është shpallur nga shkenca burri më i pashëm në botë. “Daily Mail” ka bërë me dije se sipas kirurgit kozmetik Dr. Julian De Silva, Patinson ka përmasat perfekte të fytyrës.

Ai e mbështet përcaktimin në shkencën e “Golden Ratio Phi”, sipas së cilës aktori është 92.15% perfekt. Kirurgu ka bërë matje te shumë të famshëm dhe Piterson i është afruar më shumë ideales.

Kujtojmë se me anë të kësaj shkence, u përzgjodh dhe femra më e bukur në botë modelja Bella Hadid.

You may also like ...