Header

Prova të reja, Tupac është gjallë?

Sipas një dokumentari të ri, reperi Tupac Shakur falsifikoi vdekjen e tij dhe iku në New Mexico
Reperi u vra në një sulm me makinë në Las Vegas në 1996, por shumë fansa të tij janë të bindur se kjo është një sajesë dhe se ai është akoma gjallë. Regjisori Rick Boss, do të eksplorojë teoritë e komplotit në dokumentarin e tij të ri ”2Pac: The Great Escape from UMC.
Pasi u qëllua rreth 4 herë Tupac vdiq në spital gjashtë ditë më vonë, por Boss nuk e përkrah këtë teori. Ai mendon se Tupac shpëtoi nga Vegas duke ikur me një helikopter.

”Kur agjensi të caktuara të FBI po kërkojnë për ju, ata do bllokojnë aeroportin. Kështu që ju nuk mund të udhëtoni jashtë vendit, dhe mënyra më e mirë për të shpëtuar është përmes një helikopteri, duke shkuar kështu në një shtet tjetër.”-tha ai.

Boss tha se dokumentari i cili do të dal vitin e ardhshëm, përqendrohet tek familjarët dhe miqët e reperit. Ai vazhdon: “Ju mund të shkruani një trillim. Mund të shkruani një histori të trilluar, por ky nuk është një trillim. Këto janë fakte nga njerëzit që e njohin atë. Le të themi se familja e Shakur është në dijeni për këtë dokumentar, dhe se pajtohen plotësisht me këtë.”
Kjo vjen pasi një hetues privat pretendoi se ka prova që reperi Tupac është ‘i gjallë dhe i mirë dhe po jeton në Belize’. Hetuesi ka zbuluar një fotografi të re të reperit në kanalin e tij në YouTube dhe është i bindur se është e vërtetë.

You may also like ...