Header

Zbulohet kush janë racistët në familjen Mbretërore

Dikur Meghan Markel ka treguar, por pa përmendur emra se pjesëtarë të familjes Mbretërore ishin të shqetësuar për ngjyrën e lëkurës që do të kishte djali i saj i madh, Archie.

Por gazetari i njohur britanik Piers Morgan shkoi përtej, duke i dhënë emër dhe mbiemër këtyre anëtarë të familjes. Ai citon një libër holandez të gazetarit Omid Scobi të titulluar “racistët mbretërorë”, i cili kur u përkthye në anglisht emrat iu fshinë. Për këtë arsye, Piers Morgan sqaron se në familjen mbretërore racistët e pwrmendur në libër janë mbreti Charles dhe Kate Middleton.

“Sepse nuk besoj se komente raciste janë bërë nga ndonjë anëtar i familjes mbretërore dhe derisa të ketë prova reale që komente të tilla kanë është bërë, nuk do ta besoj kurrë. Por ne mund të fillojmë procesin për të zbuluar nëse ato fjalë janë thënë, në çfarë mjedisi janë thënë dhe nëse ka pasur ndonjëherë një motiv racist siç thashë nuk besoj”, tha ai.

You may also like ...