Header

Artistët më të dëgjuar të vitit 2023 në Spotify!

Spotify publikoi së fundmi Spotify Warpped vjetor, duke u dhënë dëgjuesve njohuri për shijet dhe tendencat e tyre muzikore në vitin 2023. Përveç tendencave të personalizuara, Spotify mblodhi të dhëna për artistët, këngët, albumet dhe podcastet më të mira të vitit.

Taylor Swift doli në krye si artistja më e transmetuar në botë me më shumë se 26.1 miliardë transmetime globale. Ajo është gjithashtu artistja më e transmetuar në Shtetet e Bashkuara. I ndjekur nga Swift është Bad Bunny, i cili ka mbretëruar në numrin 1 për dy vitet e fundit. Ai pasohet nga The Weeknd, Drake dhe Peso Pluma.

Kënga më e transmetuar globale këtë vit ishte “Flowers” e Miley Cyrus, e cila mblodhi më shumë se 1.6 miliardë transmetime globale. Pas Cyrus janë SZA me “Kill Bill” dhe Harry Styles me “As It Was”. Ndërkohë, albumet me rrymat më globale janë Un Verano Sin Ti i Bad Bunny (për të dytin vit radhazi), Midnights i Swift dhe SOS i SZA.

You may also like ...