Header

Presidenti Begaj me zonjën e parë në Londër për Kurorëzimin e Mbretit Charles III

Presidenti i Republikës ka udhëtuar ditën e enjte drejt Londrës për të marrë pjesë në ceremoninë e kurorëzimit të Mbretit Charles III dhe Mbretëreshës së Mbretërisë së Bashkuar.

Ditën e sotme, në 5 maj Presidenti Begaj dhe Zonja e Parë, do të marrin pjesë në pritjen e dhënë nga Mbreti Charles III dhe Mbretëresha e Mbretërisë së Bashkuar në Pallatin Buckingham për Krerët e Shteteve pjesëmarrës në ceremoni.

Të shtunën pasdite, do të shohim se kush do të shfaqet përkrah mbretit Charles III dhe mbretëreshës Camilla.

You may also like ...