Header

Miq të Dianës, artistët që nuk pranuan të këndojnë në kurorëzimin e Mbretit Charles

Festa e madhe e Charles, pra ceremonia e kurorëzimit të tij, më në fund do të ndodhë. Ai ka pritur mbi 70 vjet për këtë, momenti i tij ka ardhur, edhe pak orë dhe ai është gati të bëhet zyrtarisht Mbret.

Pra, më 6 maj, Pallati feston dhe hera e fundit që festoi kështu ishte në vitin 1953, kur Elizabeth mori detyrën. Të nesërmen, në fakt, do të ketë një darkë të madhe dhe më pas një koncert në Windsor. BBC, në fakt, e cila do të transmetojë drejtpërdrejt, tashmë ka vënë në dispozicion përmes një shorti 10 mijë bileta falas për qytetarët, diçka jashtëzakonisht demokratike për një ngjarje Monarch, sipas të gjitha llogarive. Por ka pasur një problem të vogël: Shumë emra nuk pranuan të këndonin për Charles.

Sipas Daily Mail, Adele dhe Ed Sheeran thanë një “jo” të madhe kur iu ofruan të dilnin në skenë, edhe pse Charles “dëshironte shumë” t’i kishte atje. I pari as që tha pse. E dyta do të jetë në Teksas dhe nuk mund ta anulojë koncertin.

Të famshëm të tjerë që refuzuan janë Harry Styles, Elton John i cili është ndoshta më i justifikuari nga të gjithë, pasi ishte mik i ngushtë i Dianës dhe Spice Girls, edhe pse Palace deklaroi se po përpiqej të bënte një ribashkim të grupit për këtë ditë të veçantë./

You may also like ...