Header

Kendall Jenner shfaqet “topless” në “Garage Magazine”

Kopertina e re e “Garage Magazine” përmban një portret të Kendall Jenner, “topless”, i dalë nga një mur si një trofe gjuetie.
Garazhi, i themeluar nga galeristja Rusi Dasha Zhukova në 2011 dhe tani në pronësi të Vice Media, e cila shpreson të vazhdojë të ndjekë polemikat virale.
Imazhi provokues i Jenner, i quajtur “Gruaja Trofe”, i referohet një busti të supermodeles Stephanie Seymour.

You may also like ...