Header

Demi Lovato tregon arsyet që e çuan në mbidozë

Demi Lovatos i është dashur të përballet vazhdimisht me çrregullime si depresioni bipolar, varësia ndaj drogave dhe çrregullime në të ushqyer, si bulimi dhe anoreksi. Pikërisht kjo e fundit, duket se e çoi në mbidozën fatale në korrik të vitit 2018.

“Jam e lodhur duke rraskapitur veten me stërvitje dhe dieta ekstreme. Mendova se këto vitet e fundit u shërova plotësisht nga çrregullimet e të ngrënit, por në të vërtetë ishte e kundërta. Kuptova se pavarësisht se simptomat nuk ishin aq të dukshme sa më parë, bëhej fjalë për një çrregullim të së ngrënit.”,tha ajo në “Pretty Big Deal” të Ashley Graham.

Këngëtarja dhe aktorja shtoi se mjedisi toksik dhe problemet e ngrënies shkaktuan rikthimin e saj te droga.

You may also like ...