Header

Ben Affleck: Për faj të alkoolit, humba gruan time

Divorci me Jennifer Garner është pengu i tij më i madh. Aktori i njohur amerikan Ben Affleck, në një intervistë për ‘New York Times’ bën mea culpa, lidhur me të kaluarën e tij dhe varësinë nga alkooli, gjë që e detyroi që të hiqte dorë nga roli i tij si Batman.
“Kam pirë normalisht për shumë kohë, por nga mesi i martesës mes viteve 2015-2016, nisa të pija gjithnjë e më shumë dhe kjo gjë shkaktoi probleme të mëdha martesore dhe jo vetëm. Alkooli më kushtoi martesën”, tregon aktori.
Affleck, ka bërë një sërë betejsash për të dalë nga tuneli i alkoolit, por kujton periudhën e errët dhe thotë se mundohej që të ishte mirë duke ngrënë pa kriter, duke pirë, duke bërë seks dhe lozur bixhoz, por këto gjëra ia përkeqësuan jetën.
Teksa i është nënshtruar tre cikleve të rehabilitimit, ai nuk arriti të shpëtonte martesën dhe në vitin 2018, u divorcua me nënën e tre fëmijëve të tij.
Dhe ishte pikërisht ish-bashkëshortja, ajo që e ndihmoi që të ngrihej sërish në këmbë.
“Turpi që ndjej është toksik. Është një ndjesi e tmerrshme që të ul vlerësimin dhe ngjall përçmim. Sigurisht që kam bërë gabime, për të cilat pendohesh, por duhet të mësosh prej tyre dhe të ecësh përpara”, thotë ai.

You may also like ...