Header

JLo dhe Shakira nuk morën asnjë qindarkë nga ‘Super Bowl’

Dy divat Jennifer Lopez dhe Shakira e elektrizuanskenën e “Super bowl” me një performancë të zjarrtë. J.Lo dhe Shakira sollën një spektakël të vërtetë duke dhuruar interpretime mbreslënëse.

Kuriozitet ishte edhe shumta me të të cilën janë paguar dy këngëtaret, mirëpo Jennifer Lopez dhe Shakira nuk fituan asnjë qindarkë për performancën e tyre.

Mediat e huaja bëjnë të ditur se dy këngëtaret kanë mbuluar vetë kostot e prodhimit sepse performanca para miliona njerëzve u dhuron marketing falas dhe shkarkime këngësh.

Forbes raporton se Spotify pati një rritje prej 214%.

You may also like ...