Header

Dijonisi dhe Baby G zbulojnë planet pas daljes nga “Ferma VIP”

Teksa janë dy ditë larg nga finalja e madhe, dy konkurrentët, Dijonisi dhe Baby G kanë diskutuar për planet e tyre pasi të mbarojë “Ferma VIP”.

Baby G shprehu dëshirën për të bërë një këngë. Dijonisi pohoi se dhe ai ndan të njëjtin mendim, madje tha se do të bëjë një këngë me Baby G dhe Çiljetën.

Pjesë nga biseda:

Baby G: A do e bëjmë një këngë kur të dalim?

Dijonisi: Do e bëjmë, unë ti dhe Çiljeta

Baby G: Duhet t’a bëjmë jo direkt, por para verës

Dijonisi: Kur të kemi kohë, kur të jemi të lirë

Baby G: Deri sa është vibe i “Ferma VIP”

Dijonisi: Para se të na digjet fama

Baby G: Para se të vij “Ferma VIP 2”.

You may also like ...