Header

Dalin në ankand dorëshkrimet e David Bowie, mund të shiten për më shumë se 115,000 euro

Dorëshkrimet e David Bowie me tekste të dy këngëve mund të kapin më shumë se 115,000 euro në ankand.

Fletët përmbajnë korrigjime, drafte dhe shënime nga këngëtari i ndjerë gjatë krijimit të këngëve “Rock n Roll Suicide” dhe “Suffragette City”.

Të dyja këngët janë pjesë e albumit të vitit 1972 “The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars”.

Shtëpia e ankandeve më parë shiti një faqe të teksteve të shkruara me dorë të Bowie në hitin e tij “Starman” për më shumë se 190,000 euro.

Shitja përfshin gjithashtu një libër këngësh të zotëruar më parë nga Noel Gallagher i Oasis, i cili përmban tekste të “She’s Electric”, “Going Nowhere”, “Step Out Tonight”, “Rockin’ Chair” dhe “Champagne Supernova”.

Fleta e këngës Bowie, çmimi i së cilës vlerësohet nga 57,000 deri në 115,000 euro, do të dalë në ankand nga Omega Auctions të martën.

Bowie vdiq nga kanceri në mëlçi në moshën 69-vjeçare në janar 2016.

David Bowie's handwritten lyric sheet expected to fetch €115,000 at auction  | Euronews

You may also like ...