Header

Kim Kardashian do të luajë në një film të Netflix

Kim Kardashian do të luajë në komedinë e Netflix, The Fifth Wheel , sipas Deadline.

“Fifth Wheel”, e synuan nga disa studio, duke përfshirë ato që e donin atë në ekranin e madh, dhe është një nga shitjet e para të mëdha që nga greva njëmujore e SAG-AFTRA, e cila përfundoi më herët në nëntor.

Shkrimtarja Paula Pell dhe komediania Janine Brito bashkë-shkruajnë skenarin, por asnjë informacion nuk ka rrjedhur për të në këtë moment. Përveç rolit të saj, personazhi televiziv do të marrë një pjesë të produksionit, së bashku me autorin.

Ajo së fundmi luajti “Siobhan Corbyn” në sezonin 12 të serialit të njohur të FX “American Horror Story” përballë Emma Roberts. Ajo gjithashtu huazoi zërin e saj për filmin PAW Patrol të vitit 2021 dhe vazhdimin e filmit të fuqishëm së bashku me dy fëmijët e saj, North dhe Saint.

You may also like ...