Header

“O gomar, o mushkë”! Ofendime të rënda mes Romeos e Meritonit

Që prej prime-t të kaluar të “BBv3”, Romeo dhe Meritoni kanë prishur miqësinë e tyre duke u pozicionuar si kundërshtarë brenda lojës, ç’ka ka sjellë një seri debatesh mes tyre dhe jo vetëm.

Teksa ndodheshin në dhomën e gjumit, Meritoni dhe Heidi janë përfshirë në një debat, ku Meritoni e këshillon atë që të mos i shohë gjërat shumë emocionalisht, t’i marrë në kuadër të lojës dhe të tregohet e ftohtë.

Gjatë kësaj bisede Meritonin e thirrën në dhomën e rrëfimit. Kaq donte Romeo që të niste ofendimet drejt tij, duke i thënë se “i ka lodhur njerëzit” dhe duke e quajtur atë “një mushkë”.

Meritoni: Heidi shikoji ftohtë gjërat.

Heidi: Jam e ftohtë unë.

Meritoni: Mos i merrni gjërat vetëm personalisht, mendoji në kuadër të lojës të gjitha gjërat. Ji e sinqertë të lutem.

Heidi: Jam e sinqertë në këtë pjesë o Meriton.

Meritoni: Shihi ftohtë gjërat.

Romeo: Ik or ik se i lodhe njerëzit, të morën në dhomën e rrëfimit, po ik.

Meritoni: O dallëndyshe.

Romeo: Ik se i lodhe njerëzit.

Meritoni: O mendjemadh!

Romeo: Ik o gomar. Ti je mushkë as gomar nuk je.

You may also like ...