Header

Analisti mbretëror zbulon kancerin nga i cili vuan Kate Middleton

Analisti belg Marc Roche, i cili është me qendër në Londër dhe i specializuar në çështjet e familjes mbretërore, bëri një zbulim bombë për Kate Middleton. Në veçanti, në një intervistë për Gala ai iu referua formës së kancerit nga e cila vuan Princesha e Uellsit, duke cituar një burim të mirëinformuar.

“Gjithçka tregon se ajo ka një histerektomi dhe kancer të zorrës së trashë. Siç shpjegoi ai, Princesha e Uellsit po i nënshtrohet kimioterapisë parandaluese, e cila mund të bëhet në shtëpi, pa pasur nevojë të shkojë në spital”, tha ai.

I pyetur se kur do të kthehej në detyrat e saj mbretërore, ai tha se skenari më i mundshëm do të ishte në qershor ose korrik dhe do të ishte në garat mbretërore në Ascot.

“Duke ditur shqetësimin e saj për t’u dukur gjithmonë sa më mirë, ajo do të kthehet kur të shërohet plotësisht. Një gjë është e sigurt: nuk duhet të presim një deklaratë të re. Nuk do të ketë asnjë përditësim të mëtejshëm për gjendjen e saj shëndetësore”, thotë Marc Roche, autor i librit The Borgias in Buckingham, botuar në vitin 2022.

You may also like ...