Header

Mia Khalifa, ‘profesoreshë’ e re në Oxford, i lë pa fjalë studentët!

Aktorja libaneze e filmave pornografikë, Mia Khalifa u ftua të jepte një leksion për studentët në Universitetin prestigjioz të Oksfordit.

Ajo e bëri këtë si një influencuese për të folur rreth rëndësisë së vendosjes së kufijve profesional dhe privat, vetëbesimin si dhe ndarjen e aspekteve të jetës së saj personale.

Mia ka shpërndarë disa foto nga vizita e saj në universitetin prestigjioz, i themeluar në vitin 1906, dhe është shprehur se ndihet shumë e emocionuar për atë që e quan zhvillim profesional të vetes.

Mia Khalifa hits back with response to troll saying 'they be inviting anybody to Oxford' - Daily Star

 “Për mua do të jetë gjithmonë një kujtim fantastik dhe diçka që mund t’ia tregoj fëmijëve të mi në të ardhmen. Falënderoj universitetin që më dha mundësinë të flas në një godinë kaq historike.

Ndihem e nderuar dhe e frymëzuar për pasionin që ka ky universitet për të sjellë ndryshimin e vërtetë në botë dhe që përzgjedh një listë kaq të diversifikuar të oratorëve”, shkruan Mia Khalif.

Mantan Bintang Porno Mia Khalifa Pidato di Oxford, Tuai Kontroversi Warganet

You may also like ...