Header

Eurovision 2023, renditja e këngëve në gjysmëfinalen e parë

Eurovision 2023 do të nisë mbrëmjen e së martës, më 9 maj, me gjysmëfinalen e parë. Një nga favoritët e mëdhenj të garës së këtij viti, Finlanda, do të garojë në natën e parë për të pretenduar një vend në finale.

Greqia e përfaqësuar nga Victor Verniocos dhe Qipro nga Andrew Lambrou do të shfaqen në gjysmëfinalen e dytë, e cila do të zhvillohet të enjten më 11 maj, shkruan “Protothema”.

Rendi i këngëve dhe performancave të vendeve të gjysmëfinales së parë:

1. Norvegjia

2. Malta

3. Serbia

4. Letonia

5. Portugalia

6. Irlanda

7. Kroacia

8. Zvicra

9. Izraeli

10. Moldavia

11. Suedia

12. Azerbajxhani

13. Republika Çeke

14. Holanda

15. Finlanda

You may also like ...