Header

U akuzua për mardhënie me një mashkull, ja përgjigjja e Will Smith

Will Smith më në fund ka hapur akuzat e ish-asistentit të tij se ylli i I Am Legend ka pasur marrëdhënie fizike me aktorin dhe mikun e tij Duane Martin.

Të martën, më 14 nëntor, një burrë që pretendon se është ish-asistenti dhe miku i ngushtë i Smith, bëri pretendime të guximshme për aktorin në një intervistë.  Bilaal pohoi se një herë ai hyri në dhomë dhe pa Smith duke bërë seks anal me Duane.

Megjithatë, një përfaqësues i Smith i mohoi akuzat, duke i quajtur ato “pa mëdyshje të rreme”.
Në një intervistë me Tasha K, Bilaal zbuloi, “Unë hapa derën e dhomës së zhveshjes së Duane dhe atëherë e shoh Duane duke bërë seks anal me Will. Kishte një divan dhe Will ishte i përkulur mbi divan”. Megjithatë, sipas TMZ, përfaqësuesi i Smith tha, “Kjo histori është tërësisht e fabrikuar dhe pretendimi është pa mëdyshje i rremë”. Gazeta shtoi gjithashtu se Smith po shqyrton marrjen e masave ligjore kundër Bilaal për akuzat e tij të guximshme.

You may also like ...