Header

Pse Princi George dhe Princesha Charlotte po mësojnë spanjisht?

Rrjedhimisht shumë nga anëtarët e familjes mbretërore britanike të Britanisë mësojnë të paktën një gjuhë të huaj që nga fëmijëria e tyre. Mbretëresha Elizabeth për shembull fliste uellsisht, frëngjisht dhe gjermanisht. E njëjta kërkesë ekziston nga brezat e rinj si Princi George dhe Princesha Charlotte. Dy princat po mësojnë spanjisht nga nëna e tyre, Kate Middleton.

Britanikët kryesisht flasin frëngjisht si gjuhë të dytë

Kjo mund të jetë befasi për ata që e dinë se gjuha e dytë e zakonshme për Britaninë është frëngjishtja. Mbretëresha Elizabeth e fliste rrjedhshëm dhe madje mund të porosiste ushqimet e saj në atë mënyrë.

Të mos harrojmë se edhe Princi William flet frëngjisht me fëmijët e tij dhe e quan bukuroshe Princeshën Charlotte ‘minonette’ që është një bimë aromatike. Megjithatë, ka një arsye pse Princesha e Uellsit dëshiron që fëmijët e saj të mësojnë edhe spanjisht.

Pse Princi George dhe Princesha Charlotte po mësojnë spanjisht

Kate Middleton e di më mirë se kushdo se Princi George përmes rolit të tij si trashëgimtar i fronit do të duhet të mbajë marrëdhënie të rëndësishme. ndërkombëtare. Korrespondentja mbretërore Danielle Stacey raporton se të tre fëmijët e familjes do të kenë kontakte me njerëz nga e gjithë bota si pjesë e detyrave të tyre kryesore, kështu që nëna e tyre e di se është e rëndësishme që ata të jenë të mirë në gjuhët e huaja.

Zgjedhja që Princi George dhe Princesha Charlotte të mësojnë spanjisht ka të bëjë me marrëdhënien e Kate Middleton me gjuhën. “Kate kaloi kohë në Kili në vitet e saj të hershme dhe nuk ka dyshim se ajo do të mësonte gjuhën dhe sigurisht që ndihmon që fëmijët të kenë mësuesin e tyre në rolin e dados së tyre Maria për t’i ndihmuar ata të praktikojnë.”

Princesha 8-vjeçare Charlotte mund të numëronte në spanjisht kur hyri në kopshtin e fëmijëve në vitin 2018. E njëjta gjë kishte ndodhur edhe me Princin George tani 10-vjeçar. Dhe të gjitha këto ia detyrojnë dados së tyre Maria Teresa Turrion Borrallo.

You may also like ...