Header

Twitter: Rikthehet “blue ticket” për personazhet publike

Twitter: Rikthehet “blue ticket” për personazhet publike. Elon Musk, pasi kishte përvetësuar platformën, vendosi të hiqte tikun blu, garanci e një profili të certifikuar, nga të gjitha llogaritë, të famshme, jo të famshme, gjysmë të famshme dhe “të jepte “Është vetëm për ata që kanë abonuar në një abonim mujor prej 8 dollarësh, “Twitter Blu”.

Heqja e tikut kishte nisur këtë javë por nuk ka sjellë kushedi çfarë rezultatesh, përkundrazi ka shkaktuar jo pak polemika dhe protesta nga të famshmit. Prandaj, orët e fundit Musk e ka gjetur veten të detyruar të tërhiqet dhe ka vendosur të rikthejë tikun blu në Twitter, por vetëm në disa profile. Nuk është e qartë pse, apo kriteri i përzgjedhjes, por duket se pronari i Tesla ka vendosur që vetëm profilet me të paktën 1 milion ndjekës të kenë profilin e certifikuar.

Meqenëse trazirat e Twitter nuk kanë mbaruar ende.

You may also like ...