Header

Tradita që familja mbretërore po thyen këtë Krishtlindje

Familja mbretërore ndjek traditën, veçanërisht kur bëhet fjalë për festat e fundvitit. Por e gjithë kjo mund të ndryshojë për familjen mbretërore këtë Krishtlindje.

Ndërsa Mbreti Charles dhe gruaja e tij Mbretëresha Camilla pritet të presin anëtarët e familjes mbretërore në Sandringham House në Norfolk më 25 dhjetor, ka pasur disa shtesa të reja në listën e të ftuarve këtë vit. Sipas redaktorit mbretëror të ITV, Chris Ship, Mbretëresha ka ftuar fëmijët dhe nipërit e saj për të ngrënë drekën e Krishtlindjeve me familjen mbretërore këtë vit për herë të parë.

Camilla është nëna e Tom dhe Laura nga martesa e saj e mëparshme me Andrew Parker Bowles. Për të akomoduar mysafirët shtesë këtë vit, dreka e Krishtlindjeve do të shërbehet në sallën madhështore të Sandringham House dhe jo në dhomën e ngrënies, siç ka qenë traditë.

Mbreti Charles dhe Mbretëresha Camilla pritet të bashkohen me anëtarët e tjerë të familjes mbretërore në kishë në mëngjesin e Krishtlindjes.

Familja mbretërore ka festuar sezonin festiv në Sandringham që nga viti 1988. Në vitin 2020, Mbretëresha dhe Duka i Edinburgut qëndruan në Kështjellën Windsor për pushime për herë të parë në 33 vjet, për shkak të pandemisë.

Mbretëresha gjithashtu qëndroi në Kështjellën Windsor për të dytin vit radhazi në 2021 për shkak të rritjes së numrit të rasteve me COVID-19. Krishtlindjet u kthyen në Sandringham në vitin 2022, ndërsa Mbreti dhe Mbretëresha pritën për herë të parë në mbretërimin e tyre. Festimet për familjen mbretërore fillojnë më 24 dhjetor, kur familja shkëmben dhuratat.

You may also like ...