Header

Drake bën një tatuazh të ri në fytyrë, por cili është kuptimi i tij

Drizzy sapo u dha fansave më shumë se vetëm muzikë të re për të folur. Kjo për shkak se ai u pa së fundmi me një tatuazh të ri në fytyrë dhe njerëzit kanë pyetje.

Të premten, reperi u shfaq në një festë të organizuar nga Tyrone Edwards dhe u fotografua me një tatuazh të ri pak mbi vetullën e tij.

Tatuazhi lexon “Miskeen”, i cili është një term popullor i përdorur në gjuhën arabe dhe amharike.

Por, çfarë do të thotë? Epo, ka një kuptim ndryshe në varësi të kë pyesni.

Disa thonë se është një fjalë për të përshkruar dikë që është i varfër ose patetik, ndërsa të tjerë thonë se është një term që përdoret për të përshkruar një person të ëmbël dhe të pafajshëm.

Dhe nëse jeni nga Toronto, me siguri e keni dëgjuar si një mënyrë për të përshkruar këtë të fundit në pothuajse çdo skenar.

Në këtë rast, është gjithashtu shumë i përshtatshëm për artistin pasi ai e cilëson veten si një djalë të dashuruar të certifikuar (certified lover boy) që i shpreh ndjenjat e tij.

Dhe kjo nuk është referenca e parë e këtij lloji nga Drake, sepse ai njihet për referenca kulturore dhe kanadeze në muzikën e tij.

Për shembull, në këngën e tij “Draft Day” ai këndon: “Know some Somalis who say we got it, wallahi.” Fjala vallahi është një fjalë e njohur në arabisht që përkthehet në “Betohu në Zot”.

Drake gets face tattoo with very conflicting meanings

You may also like ...