Header

Mbërrijnë tek Infektivi 2 të dyshuar me koronavisur

Në Spitalin Infektiv në Tiranë kanë mbërritur dy persona të dyshuar si të infektuar me koronavirus.

Kujtojmë se në 24 orët e fundit janë testuar 42 persona të dyshuar për koronavirus, të cilët kanë pasur shenja të lehta dhe të rënda të sëmundjes.

Prej këtyre personave vetëm 4 raste të reja kanë qenë pozitive, sipas deklaratës së Silva Binos dhënë nga Ministria e Shëndetësisë, duke e çuar në 55 numrin total të personave bartës të këtij virusi

You may also like ...