Header

Arilena me ‘FALL FROM THE SKY’ në Eurovision

“FALL FROM THE SKY” është titulli i këngës shqiptare për ne Eurovision. Tashmë përpunimi i këngës “Shaj” ka arritur fundin e tij dhe “Fall from the sky” do të marrë tashmë stafetën për në Eurovision. Kënga është përshtatur në anglisht dhe muzika është rikonceptuar në SHBA. Këngën do të mund ta dëgjoni shumë shumë shpejt, sapo videoklipi i saj të jetë gati. Ndërkohë Arilena duket kaq ëngjëllore në posterin zyrtar të këngës.

You may also like ...