Header

Taylor Swift shkakton tërmet gjatë interpretimit të “shaket it off” në koncert

“Swift Quake” është krahasuar me “Beast Quake” të vitit 2011, kur tifozët e Seattle Seahawks shpërthyen pas një goditjeje mbresëlënëse duke vrapuar prapa Marshawn “Beast Mode” Lynch.

Festimi që pasoi u zbulua në të njëjtin sizmometër lokal si koncerti i Swift. Caplan-Auerbach, e cila punon si profesore e gjeologjisë në Universitetin e Uashingtonit Perëndimor, e pa krahasimin në një grup tërmetesh në veriperëndim të Paqësorit.

“Kam kapur të dhënat nga të dyja netët e koncertit dhe vura re se ishin qartësisht të njëjtin model sinjalesh,” tha ajo, duke shtuar, “Nëse i vendos ato mbi njëra-tjetrën, ato janë pothuajse identike.”

Dallimi kryesor midis shfaqjeve të 22 korrikut dhe 23 korrikut, përveç këngëve surprizë që Swift performoi, përbën afërsisht 26 minuta.

Gjeologia mblodhi të dhënat gjate 10 orëve ku ritmi bënte publikun të kërcente dhe bashkë me muzikën, altoparlantët shkarkonin një energji ne toke qe e shkunden.

Kjo është kënga qe e shkundi stadiumin dhe token përreth duke shkaktuar termet.

Edhe vetë Swift ndjeu energjinë dhe falënderoi audiencën e saj në Seattle në një postim në Instagram të hënën për “të gjitha brohoritjet, ulërimat, kërcimet, kërcimet, këndimet me gjithë forcën e mushkërive”.

“Kjo ishte vërtet një nga fundjavat e mia të preferuara ndonjëherë”, shtoi ajo. Koncertet e Taylor Swift janë vlerësuar për nxitjen e ekonomive lokale dhe thyerjen e pjesëmarrësve.

You may also like ...