Header

Akuzat për abuzim seksual/ Policia britanike nis hetim ndaj Russell Brand

Policia Metropolitane tha në një deklaratë se ka marrë një sërë akuzash për abuzim seksual ndaj Russell Brand në Londër dhe kudo në vend.

“Pas një hetimi nga Dispatches të Channel 4 dhe The Sunday Times, Met ka marrë një sërë akuzash për abuzim seksual në Londër. Ne kemi marrë gjithashtu një sërë akuzash për abuzim seksual të kryera diku tjetër në Britani dhe do t’i hetojmë këto. Oficerët do të ofrojnë mbështetje të specializuar për të gjitha gratë që kanë ngritur akuza,” tha policia Metropolitane në deklaratën e saj.

Deri më tani askush nuk është arrestuar dhe hetimet po vazhdojnë.

Akuzat e reja vijnë pasi Met tha të hënën e kaluar se kishte marrë një raport për sulme seksuale të supozuara nga viti 2003 dhe inkurajoi viktima të tjera të mundshme të paraqiteshin.

Brand mohon të gjitha akuzat kundër tij, dhe tha se të gjitha marrëdhëniet e tij ishin konsensuale.

You may also like ...