Header

Sofia Vergara: “Jam në kërkim të dashurisë”

Sofía Vergara mendon se qyteti që nuk fle kurrë është vendi i përsosur për të gjetur një takim.

 Ndërsa diskutonte për qytetin e Nju Jorkut, Sofia  foli për jetën e saj dashurore në The Tonight Show me protagonist Jimmy Fallon.
“Më pëlqen. Kush nuk e do qytetin e Nju Jorkut? Njerëzit, kjo është energjia,” shpërtheu aktorja e Modern Family. “Unë mendoj se ju keni më shumë opsione edhe me burrat.”Duke sqaruar statusin e marrëdhënies së saj, Vergara vuri në dukje, “Unë jam beqare tani, kështu që në Nju Jork ka më shumë njerëz. Nuk ka vetëm aktorë, shkrimtarë apo regjisorë. Unë do të kaloj më shumë kohë në Nju Jork”.

Aktorja me origjinë kolumbiane njoftoi ndarjen e saj nga Joe Manganiello verën e kaluar pas shtatë vitesh martesë. Ajo u lidh shkurtimisht me Dr. Justin Saliman vjeshtën e kaluar pasi u panë disa herë së bashku.

Gjatë një interviste të fundit me CBS Sunday Morning, Vergara foli për divorcin e saj nga Manganiello.

“Nuk ishte keq. Më duhet të them se shtypi ishte shumë i respektueshëm dhe shumë i këndshëm. Mendova se ata do të shpiknin më shumë gjëra, ju e dini se si bëjnë zakonisht. U habita disi.”

You may also like ...