Header

Sofia Vergara flet për divorcin e saj: Ka qenë një vit shumë interesant për mua!

Sofia Vergara së fundmi foli për Entertainment Tonight dhe e pyetur për vitin e kaluar, ajo fillimisht tha: “Ka qenë shumë interesante, e dini. Ishte një vit shumë interesant për mua”.

Ylli po i referohej qartë divorcit të saj nga Joe Manganiello, me të cilin ishte e martuar për shtatë vjet. “Shumë ndryshime, shumë të mira dhe të çmendura, por edhe të këqija. Gjithçka ndodh. E dini, është ajo që e bën jetën kaq argëtuese dhe interesante”, shtoi Sofia.

Madje, pavarësisht divorcit, ajo ka theksuar se beson se ende e presin shumë gjëra të mira. “Ka gjithmonë kohë për më shumë gjëra të mira.” Duhet theksuar se gati dy muaj pas ndarjes së tyre, ish-bashkëshorti i saj pati një lidhje me kolegen e saj aktore, Caitlin O’Connor.

“Ne kemi marrë vendimin e vështirë për t’u ndarë,” thanë ata në korrik. “Si dy njerëz që e duan dhe kujdesen shumë për njëri-tjetrin, ne kërkojmë me mirësi që të respektohet privatësia jonë në këtë moment kur hyjmë në këtë fazë të re të jetës sonë”, thanë ata në njoftimin e tyre të divorcit.

Të dy bënë kërkesë për divorc pas 7 vitesh martesë. Në të, ata përmendin si shkak të ndarjes “marrëveshjet e papajtueshme” mes çiftit, për të cilin mediat nisën të zbulonin se kishte lidhje me mosmarrëveshjen e tyre për çështjen e fëmijëve. Në fakt, burimet pohuan se aktori ishte ai që donte një fëmijë dhe Vergara, i cili tashmë ka një djalë, Manolo që është 30 vjeç, ishte ajo që e mohoi sistematikisht.

You may also like ...