Header

Sofia Richie do të bëhet nënë për herë të parë!

Sofia Richie Grainge dha një njoftim të rëndësishëm: Ajo është në pritje të fëmijës së saj të parë, një vajzë, me bashkëshortin, Elliot Grainge.

Modelja 25-vjeçare foli për Vogue për mbajtjen e fshehtë të shtatzënisë së saj. Ajo gjithashtu zbuloi se do të ketë një fëmijë Binjak, duke e vendosur datën e lindjes midis 21 majit dhe 20 qershorit.

“Ëndrra ime në jetë është të kem një vajzë megjithëse dhe Elliot është shumë i emocionuar për një vajzë. Mendoj se është shumë tipike që djemtë të duan djem, por ai ka shumë motra. Është shumë i ndjeshëm.”

Richie dhe Grainge, e bënë lidhjen e tyre publike në fillim të vitit 2021. Ata e nisën marrëdhënien e tyre si miq, më pas në prill të 2022, ai i propozoi.

Sofia Richie Grainge Is Pregnant: See The First Photos Here | British Vogue

 

Sofia Richie Grainge Is Pregnant: See the First Photos Here | Vogue

You may also like ...