Header

Shqiptarja mahnit jurinë gjermane të ‘The Voice Kids’

Rreze Bojahiu shqiptarja nja Kosova zbriti në skenën e ‘The Voice Kids’ në Gjermani me ‘Nessin Dorma’ dhe ka mahnitur të gjithë publikun por edhe jurinë.

Rreze u shfaq me një performancë elektrizuese ndërsa këndonte një pjesë nga opera “Nessin Dorma”.

Shqiptarja nga Kosova ka mahnitur me zërin dhe performancën e saj jurinë gjermane. Të katër juristët janë ngritur në këmbë duke duartrokitur dhe komplimentuar Rrezen.

Ky nuk është rasti i parë ku një këngëtare shqiptare shkon dhe mahnit publikun dhe jurinë i tillë ka qenë dhe rasti i Rrezes e cila ka lënë pa ‘fjalë’ jurinë.
https://www.facebook.com/TheVoiceKidsSAT.1/videos/2756093364482213/

You may also like ...