Header

Një kanaçe Coca-Cola shitet për më shumë se 300,000 dollarë në eBay

Një kanaçe Coca-Cola aktualisht po shitet në eBay për 325,000 dollarë (298,493 €). Nuk është e veshur me diamante ose prej ari.

Vlera e saj ndoshta mund të njihet më së miri nga një koleksionist i respektuar i kanaçeve. Kjo kanaçe specifike përshkruhet si një gabim origjinal i fabrikës. Në përshkrim thuhet se vetëm disa kanaçe të tilla dihet se ekzistojnë në botë.

Nuk është e vetmja kanaçe me gaz që është reklamuar në internet për sasi të pabesueshme. Kanaçet e pahapura të Pepsit të krijuara për turneun e Michael Jackson në vitin 1993 janë bërë një artikull koleksionist. Ato arritën një çmim prej 2500 dollarë.

TheRichest, i cili mbulon pasurinë dhe stilin e jetës luksoze të njerëzve që mund të përballojnë të hedhin mijëra ose qindra mijëra në kanaçe kolektive të gazit, përmend tre kanaçe të rralla të vjetra Pepsi nga vitet 1950 që shiteshin për 6000 dollarë.

Përveç kësaj, kanaçe të tjera të pahapura me defekte në fabrikë në gjendje perfekte, duke përfshirë një me logon e Kupës së Botës Brazil 2014, u ofruan në eBay për 281,000 dollarë.

You may also like ...