Header

Politikanët kanadez paradë me këpucë rozë me taka

Ministri kanadez i Transportit ka postuar një video të veçantë në rrjetet sociale ku ai bashkë me kolegët e tjerë politikanë kanë veshur këpucë rozë me taka.

Videoja ka shkaktuar bujë të madhe në vend, me shumicën e përdoruesve që komentojnë negativisht aktin dhe tallen me të , pavarësisht arsyes për të.

Sipas mediave të huaja politikanët kanadezë janë shfaqur në video të veshur me taka për të mbështetur luftën kundër dhunës ndaj grave.

Përmes kësaj video ato janë përpjekur që të ndërgjegjësojnë dhe inkurajojë burrat dhe djemtë të jenë zgjidhja.

You may also like ...