Header

“Të doja në finale”/ Luizi diskuton me Efin

Efi i tha Luizit se nuk po e kupton lojën që ai po bën, por nuk po i pëlqen aspak dhe nuk do e falë.

Ajo u shpreh se me të nuk mund të luajë njejtë si me Armaldon, ta afrojë dhe ta largojë.

Por Luizi e  mohoi këtë gjë, duke thënë se nuk po e bën diçka të tillë.

Efi i kërkoi atij të mos i’a ulë vlerat nëse e ka konsideruar ndonjëherë shoqe.

Më pas Luizi u shpreh se që në momentin kur ajo doli nga shtëpia, ai ka shfryrë gjithë inatin e tij te Olta, Dea, dhe Amos, pasi për të ajo e meritonte tq qëndronte dhe të shkonte në finale më shumë se të gjithë banorët, duke përfshirë dhe Kiarën.

You may also like ...