Header

Pas nëntë vitesh, JLo jep lajmin e madh

Jennifer Lopez ka bërë një njoftim emocionues për të gjithë fansat e saj.

Së fundmi, ‘Billboard’ konfirmoi se artisja po vjen me një album të ri të titulluar “This Is Me…Now”, duke shënuar kështu daljen e parë si artiste solo pas nëntë viteve.

Gazeta shton se albumi u krijua gjatë 2022 dhe 2023 në studion e Jennifer Lopez.

Lista e këngëve të albumit të JLo:

1. “This Is Me…Now”
2. “To Be Yours”
3. “Mad in Love”
4. “Can’t Get Enough”
5. “Rebound”
6. “not.going.anywhere.”
7. “Dear Ben, Pt. II”
8. “Hummingbird”
9. “Hearts and Flowers”
10. “Broken Like Me”
11. “This Time Around”
12. “Midnight Trip to Vegas”
13. “Greatest Love Story Never Told”

You may also like ...