Header

“O Zot, sikur njerëzit ta dinin!”, çfarë di Kim për Kanye West që nuk e thotë dot?!

Në një episod të fundit të ‘Keeping up with the Kardashians’, Kim u hap teksa po fliste me nënën e saj. Me sa duket, ka shumë situata shqetësuese që po ndodhin ende me Kanye West që do të krijonin një skandal të madh nëse pjesa tjetër e botës do të dinte për to.

Kim po përpiqet të ruajë qetësinë e saj, por ka momente në të cilat ajo thjesht dëshiron që kjo situatë të mos i ndodhte asaj. Për shumë vite, Kim i qëndroi pranë burrit të saj, pavarësisht nga problemet e shumta që ai solli. Por kjo është në të kaluarën, pasi divorci i tyre i dha asaj qartësinë që i nevojitej për të larguar Kanye West. Pavarësisht kësaj, Kim ende shqetësohet për të për hir të fëmijëve të tyre. Edhe pse West duket se po shkon mirë për sa i përket jetës së tij të dashurisë dhe pasurisë, Kim Kardashian la të kuptohej se problemet e tij personale janë intensifikuar.

Ja çfarë tha Kim në emisionin e saj: “Kam ngecur me këtë për pjesën tjetër të jetës sime dhe jam shumë e mbingarkuar. Ende ndjej nevojën të mos flas për këtë dhe ta mbroj nga fëmijët e mi dhe gjithmonë do ta bëj. Zot, sikur njerëzit ta dinin … Unë thjesht nuk do t’ua bëja kurrë këtë fëmijëve të mi. Është me të vërtetë çmenduri. Është ndjenja më e vështirë të shikosh dikë që e doje vërtet dhe me të cilin ke një familje thjesht të jetë kaq ndryshe nga ai që e njihje.

“Ndonjëherë më duket sikur ai do të arrinte fundin, ky është udhëtimi i tij që ai duhet ta kuptojë vetë. Unë vrapoja dhe thosha: “Do të jetë mirë, do të bëhet”. Mos u shqetëso. Thjesht jepi atij një mundësi tjetër. Tani nuk e kam më atë energji”, tha Kim.

You may also like ...