Header

North West, artistja më e re në Top 50 të Spotify me debutimin e Vultures 1

Në botën e showbiz-it, mosha nuk është gjë tjetër veçse një numër dhe 10-vjeçarja North West po e vërteton këtë gjë.

Bashkëpunimi i saj debutues në albumin e Kanye West (aka Ye) “Vultures 1” i ka sjellë një sukses të jashtëzakonshëm.

Ajo është ngjitur në Top 50 Global Chart të Spotify, duke u bërë artistja më e re ndonjëherë që ka bërë një arritje të tillë.

Kënga, “Talking/Once Again”, e paraqitur në albumin e babait të saj ka luajtur një rol në suksesin e pritur të North, duke e çuar atë në krye të top-listave të Spotify në një moshë jashtëzakonisht të re.

Ye ndau lajmin emocionues në Reddit: “North West, vetëm 10 vjeç, është bërë artistja më i ri ndonjëherë që ka hyrë në Top 50 Global Chart të Spotify”.

You may also like ...