Header

Ja kur do t’i kthehet Kate Middleton rutinës mbretërore, sipas Pallatit

Kate Middleton mund t’i bashkohet ngjarjeve mbretërore kur të jetë në gjendje në mes të trajtimit, thotë një burim ekskluziv i Pallatit Mbretëror.

Kate Middleton do të mbetet jashtë syrit të publikut gjatë trajtimit të saj të kancerit, por mund të bashkohet në ngjarjet mbretërore kur të ndihet e aftë.

Burimet e Pallatit thonë se kjo nuk do të sinjalizojë domosdoshmërisht një kthim në detyrat mbretërore, ky vendim do të varet nga këshillat e mjekëve. Për momentin, fokusi i Princeshës Kate është në shërimin e saj të plotë. Ailsa Anderson, një ish-zëdhënëse e Mbretëreshës Elizabeth, tha ekskluzivisht për revistën për PEOPLE:

“Ajo ka forcën e brendshme, mbështetjen e burrit të saj dhe familjes së saj të jashtëzakonshme, kështu që ajo mund të fokusohet në atë që është e rëndësishme, që është rikthimi i saj në fuqi.”

Njerëzit që janë më afër Princeshës thonë se kanë të gjitha shpresat që kur ajo të jetë gati, ajo të kthehet më e fortë se kurrë.

“Familja mbretërore është e cenueshme për momentin. Edhe ata janë qenie njerëzore me dobësi si ne të tjerët,” thotë një ish-ndihmës i pallatit. “Ata janë kaq të përkushtuar ndaj roleve të tyre. Unë mendoj se kur Kate të shërohet plotësisht, ajo do të kthehet edhe më e pasionuar se më parë.”

Kate Middleton's Cancer Rocks Monarchy, What Happens Next? (Exclusive)

You may also like ...