Header

Dafina Zeqiri tregon pse anuloi koncertet

Dafina Zeqiri ?shtë një nga emrat më të kërkuar në koncertet brenda dhe jashtë vendit. Së fundmi ajo kishte planifikuar koncerte në Vienë, por ato janë anulluar duke zhgënjyer fansat. Menaxhi i Dafinës ka zbuluar edhe arsyet, duke i publikuar në Instagram. Ai ka treguar se shkak janë bërë disa mosmarrëveshje me drejtuesit e klubeve, gjë që ka çuar në këtë vendim. Këtë e ka konfirmuar dhe Dafina, e cila ka ripostuar atë çfarë ka shkruar menaxheri i saj.

You may also like ...