Header

Një shqiptare triumfon në Kampionatin Botëror të Bodybuildingut

Sportistja shqiptare, Gentiana Beqa ka rrëmbyer medaljen e artë në kampionatin Botëror të Bodybuilding-ut në Spanjë. Kampionia Gentiana Beqa u konfirmua si më e mira në kategorinë “Women’s Wellness -163cm”.

Gentiana Beqa nuk harroi të përshëndeste edhe bashkëshortin dhe 3 vajzat e saj.

“Shqipëria e përmbyll me fitore pjesëmarrjen në kampionatin Botëror të Bodybuilding-ut në Spanjë. Kampionia Gentiana Beqa u konfirmua si më e mira në kategorinë “Women’s Wellness -163cm”, shkruan Komiteti Olimpik Shqiptar pas suksesit të Gentianës.

Një shqiptare triumfon në Kampionatin Botëror të Bodybuildingut

You may also like ...