Header

Britney Spears dhe Sam Asghari finalizojnë divorcin pas 9 muajsh

Britney Spears dhe Sam Asghari kanë finalizuar divorcin e tyre 9 muaj pasi u zbulua për herë të parë se ata po shkonin në rrugë të ndara.

Dokumentet tregojnë se ish-ët ruanin kushtet e marrëveshjes së tyre paramartesore. Spears do të mbajë “bizhuteri të ndryshme” dhe sende të tjera personale, sipas dokumenteve, si dhe fitimet që ka bërë para, gjatë dhe pas martesës së çiftit.

Për më tepër, dokumentet gjyqësore thonë se ka pasuri të tjera pronësore që do të ndahen sipas kontratës paramartesore të tyre.

Dokumentet u depozituan në një gjykatë në Los Angeles të mërkurën vonë në mbrëmje dhe do të bëhen zyrtare në pritje të nënshkrimit të një gjyqtari.

“Britney po vazhdon të kthejë faqen – historitë e falimentimit të saj janë qesharake dhe dukshëm të rreme”, thotë një burim për Page Six.

“Edhe pse ajo gëzon udhëtime luksoze si rezultat i lirisë së saj të fituar me vështirësi, ajo pati një marrëveshje historike nga e cila do të përfitojë për një kohë të gjatë dhe qielli është kufiri për sa i përket fuqisë së saj, duke përfshirë të drejtat e filmit për ‘Woman in Me’…. Dhe për fat të mirë një paramartesë e hekurt.”

Thuhet se divorci u zgjidh “miqësisht” kryesisht për shkak të “kontratës paramartesore të hekurt”.

You may also like ...