Header

Shifra “të çmendura”, ja sa fitojnë “Kardashians” nga rrjetet sociale

Në botën ku sundojnë influencuesit e mediave sociale, familja Kardashian shquhet si një nga dinastitë më fitimprurëse, duke e kthyer popullaritetin e tyre në pasuri të konsiderueshme.

Një studim i fundit nga Hooper HQ ka zbuluar shumat marramendëse që fitojnë Kardashians për secilin prej postimeve të tyre në mediat sociale në platforma si Instagram dhe TikTok.

Studimi nxjerr në pah se Kylie Jenner, më e reja e klanit Kardashian-Jenner dhe personi i dytë më i ndjekur në Instagram me 400 milionë ndjekës, merr 2,386,000 dollarë për çdo postim që ndan.

Jo shumë prapa është Kim Kardashian, duke siguruar vendin e shtatë në listën e llogarive më të paguara të mediave sociale në botë, duke fituar 2,176,000 dollarë për çdo postim.

Më tej në listë, Khloé Kardashian siguron pozitën e nëntë, duke sjellë një mbresëlënëse prej 1,866,000 dollarë për postim. Ndërkohë, Kendall Jenner, e pozicionuar në vendin e njëmbëdhjetë në listë, fiton 1,758,000 dollarë për kontributet e saj në mediat sociale.

Edhe më e madhja e klanit, Kourtney Kardashian, e cila është rrjeti i gjashtëmbëdhjetë më i paguar në rrjetet sociale, nuk ia del mbanë, duke marrë 1,343,000 dollarë për çdo imazh ose video që shpërndan.

You may also like ...