Header

Një film i 2016-ës është më i miri i Netflix aktualisht

‘The Legend of Tarzan’ është aktualisht filmi më i pëlqyer dhe i ndjekur në Netflix, sipas sistemit të renditjes publike të shërbimit të transmetimit.

Në filmin aventuresk të vitit 2016, personazhi protagonist kthehet në shtëpinë e tij të fëmijërisë, në Kongo, pasi ka jetuar në Anglinë Viktoriane. Me kthimin e tij, përfshihet në një komplot që vë në rrezik jetën e gruas së tij.

Filmi po rezulton një sukses komercial, pasi ka gjetur fansa të rinj, edhe tetë vjet më vonë.

Në ‘The Legend of Tarzan’ luajnë Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou, Jim Broadbent dhe Christoph Waltz.

 

You may also like ...