Header

Meghan vesh këpucë të bëra nga shishet plastike

Meghan Markle është mbretëresha e stilit por edhe ambasadore e kauzave të rëndësishme. Gjithmonë vishet bukur dhe nga markat më të njohura në botë, por tani ka zgjedhur një palë këpucë të bëra nga shishe plastike të riciklueshme.

Pupat janë të bëra nga Rothy, një kompani me qendër në San Francisko që i bën këpucët e saj nga shishet e ujit dhe kushtojnë 135 dollarë. Nuk është hera e parë që Meghan është parë me pupa, ajo i veshi ato gjatë një turi mbretëror në Australi, në vitin 2018.

You may also like ...