Header

“Ajo ha gjithçka”/ Ben Affleck zbulon sekretin e linjave perfekte të Jennifer Lopez

Në daljen e tij për “The Drew Barrymore Show” të premten, Ben Affleck zbuloi se çfarë do të ndryshonte Jennifer Lopez tek ai, pavarësisht se ajo “kurrë” nuk e pranon.

“Ajo ndoshta do të donte të flisja më pak. Nuk e di nëse e keni vënë re, por unë vazhdoj dhe vazhdoj dhe vazhdoj. Unë flas pa ndalim. Ajo nuk ma ka thënë kurrë këtë, por ky do të ishte supozimi im.”-tha aktori.

Në mes të prirjeve të tij llafazane, Affleck nuk kishte veçse lëvdata për Lopez, duke e quajtur atë “gruaja më e mrekullueshme në botë”. Kur Barrymore pyeti se si Lopez mban një formë kaq të shkëlqyer, Affleck tha se ishte vetëm gjenetika e mirë.

“Më lejoni t’ju them diçka që do t’ju shqetësojë. Jennifer ha çfarë të dojë. Ajo ha pica, biskota, akullore… gjithçka.”

Edhe pse ai sqaroi se Lopez ka një “etikë pune” dhe “disiplinë” të madhe, ai vazhdoi të flasë për gruan e tij “mbinjerëzore”. Ben tha për Lopez me të cilën u martua në korrik 2022 se jo është gruaja më e mrekullueshme në botë dhe duket spektakolare.

Barrymore më pas u shtri në divanin e saj, duke bërë shaka se ajo ishte “dështuar” për një “burrë që respektonte gratë”.

You may also like ...