Header

Lionel Richie zbulon ‘gabimin’ lidhur me “ We are The World”

Lionel Richie beson se ai bëri një gabim kur bëhet fjalë për formacionin e hitit të vitit 1985 “We Are the World”.

Gjatë një paraqitje në “Jimmy Kimmel Live”, legjenda e R&B, 74 vjeç, reflektoi mbi zgjedhjen për të përfshirë Cyndi Lauper në vend të Madonna në këngë.

“Është ndoshta një nga pyetjet më interesante në botë, sepse ne kishim vetëm një gjysmë rresht për të kënduar. Më lejoni ta them këtë tani, një gjysmë rresht. Kështu që ne duhej të kishim zëra që njerëzit i dinin menjëherë.
Çështja ishte se duhet të ishte dikush me një zë të identifikueshëm. Dhe vendosëm për Cyndy”, tha Richie.

“Por ju nuk mund t’i kishit të dyja,” pyeti Kimmel përpara se të shtonte “Ju djema keni bërë një gabim”.

Komenti i prezantuesit e çoi në befasi gjyqtarin e “American Idol” dhe Richie u detyrua të pranonte se Kimmel kishte të drejtë.

“Ju e dini që unë do ta them këtë tani në televizionin kombëtar dhe ndërkombëtar. Ju keni të drejtë, keni të drejtë, “pranoi Richie. “Ne bëmë një gabim.”

“We Are The World” vazhdoi të bëhej një nga këngët më të shitur të të gjitha kohërave dhe mblodhi mbi 60 milionë dollarë për kauzën.

You may also like ...