Header

Kompania e njohur ofron 23 mijë euro për një person që mund të shohë 25 filma Krishtlindjesh në 25 ditë

Ndërsa shumë prej nesh janë të gatshëm të shikojnë filma për Krishtlindje falas, një kompani po ofron një pagë të mirë për punën.

CableTV ka publikuar një reklamë duke kërkuar një person për të parë 25 filma Krishtlindjesh në 25 ditë.

Kushdo që zgjidhet do të marrë një pagë prej 2500 dollarësh ose 2334 euro, si dhe abonime në shërbimet e transmetimit Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ dhe Hallmark Movies Now.

Titulli zyrtar i punës është Chief of Cheer, dhe pasi të shikoni filmat, do t’ju duhet t’i vlerësoni ata bazuar në faktorë që përfshijnë nostalgjinë, përmbajtjen dhe ndjenjën e përgjithshme të pushimeve. Përveç kësaj, kompania dëshiron të dëgjojë se cilat platforma transmetimi janë më të lehta për t’u përdorur dhe cilat ofrojnë një përzgjedhje të mirë të filmave për pushime.

Për sa i përket kërkesave, duhet të jeni mbi 18 vjeç, të jetoni në SHBA, të doni filmat e festave dhe të keni kohë të mjaftueshme për të parë 25 filma në 25 ditë./

You may also like ...