Header

Stuhia përmbyt shtëpinë e George dhe Amal Clooney-t

Vila 12 milionë paund e George dhe Amal Clooney-t në Bekshirë është përmbytur nga stuhia Denis. Uji ka shkuar deri në oborrin e tyre, ka mbuluar gjithë fushën e tenisit, verandën e shtëpisë e cila tani lundron nën ujë.

Rezidenca e tyre është e shekullit të XVII dhe ndodhet mes një ishulli.

Kjo nuk është hera e parë që studia e godet. Edhe në 2016-ën oborri e tyre e pësoi një përmbytje. Në atë kohë familja bashkë me binjakët e tyre të vegjël u transferuan në një shtëpi tjetër pasi rinovimi i shtëpisë mori 18 muaj.

You may also like ...