Header

Karantina e Salsanos dhe Erjonës

Ne njerëzve të thjeshtë, karantina na ka zbuluar talente të cilat nuk i dinim se i kishim, ndërsa artistët kanë vazhduar t’i zhvillojnë talentet e tyre edhe në kushte shtëpie.
Çifti i aktorëve Salsano Rrapi dhe Erjona Kakeli sot kanë improvizuar një teatër në shtëpi dhe luajtën një shfaqje për të bijat, ndërsa këto të fundit duket se e shijuan jashtë mase pjesën.
Këto janë avantazhet e të paturit prindër artistë, por Salsano dhe Erjona nuk argëtuan vetëm vajzat e tyre, ju dhanë edhe ju një shembull fantastik se si të kaloni kohë cilësore nesër me fëmijët.
https://www.instagram.com/p/B-Pes9hhbJO/

You may also like ...